Шумадијски млади кајмак 250g

Кајмак као традиционалан производ, постаје све више драгоцен као намирница. На тржишту се може пронаћи доста врста кајмака и сви они имају своју рецептуру. За кајмак, као и за остале млечне производе, најважнија је сировина високог квалитета.  Шумадијски млади кајмак је благо киселог укуса и кремасте је текстуре. Након првог залогаја, осваја својом пуноћом укуса. Традиционална израда Шумадијског младог кајмака, према домаћој рецептури никога не оставља равнодушним.
[su_table responsive="yes"]

Просечна хранљива вредност у 100 g производа **%RU (100 g)
Енергија 2113 kJ / 513 kcal 25,2%
Масти 55,0 g 78,6%
од којих засићене масне киселине 36,0 g 180,0%
Угљени хидрати 2,1 g 0,8%
од којих шећери 2,1 g 2,3%
Протеини 2,5 g 5,0%
Со* 0,90 g 15,0%

*Садржај соли је искључиво последица природно присутног натријума.
**%RU (100 g) – Референтни унос за просечну одраслу особу (8400 kJ / 2000 kcal).

[/su_table]

Шумадијски млади кајмак 500g

Кајмак као традиционалан производ, постаје све више драгоцен као намирница. На тржишту се може пронаћи доста врста кајмака и сви они имају своју рецептуру. За кајмак, као и за остале млечне производе, најважнија је сировина високог квалитета.  Шумадијски млади кајмак је благо киселог укуса и кремасте је текстуре. Након првог залогаја, осваја својом пуноћом укуса. Традиционална израда Шумадијског младог кајмака, према домаћој рецептури никога не оставља равнодушним.
[su_table responsive="yes"]

Просечна хранљива вредност у 100 g производа **%RU (100 g)
Енергија 2113 kJ / 513 kcal 25,2%
Масти 55,0 g 78,6%
од којих засићене масне киселине 36,0 g 180,0%
Угљени хидрати 2,1 g 0,8%
од којих шећери 2,1 g 2,3%
Протеини 2,5 g 5,0%
Со* 0,90 g 15,0%

*Садржај соли је искључиво последица природно присутног натријума.
**%RU (100 g) – Референтни унос за просечну одраслу особу (8400 kJ / 2000 kcal).

[/su_table]

Loading
sr_RSSerbian